winkelwagen
Items: 0 € 0  

Vaarkaarten.nl             

          

De online winkel en totaal leverancier voor al Uw navigatiekaarten en toebehoren.

            

   Ons doel

Wij streven ernaar om DE totaal leverancier op het gebied van navigatie en beste online winkel te worden voor de nautische wereld doormiddel van een goed assortiment, kwaliteit en service. Dit in samenwerking met diverse bekende bedrijven uit de nautische wereld. Producten die wij (nog) niet in ons assortiment hebben zullen op aanvraag opgenomen worden. Wij willen door ons complete assortiment, kostenbesparing en service perfect aansluiten op de behoefte van de scheepvaart en hun bemanning.

   Service en Kwaliteit

Wij hebben een zeer goed opgebouwd assortiment, samengesteld met diverse bedrijven en leveranciers wij bieden voor deze bedrijven offerte mogelijk heden welke gekoppeld zijn aan zeer goede service. Aangesloten bedrijven zullen alleen producten leveren van uitstekende kwaliteit. Voor de bij ons aangeschafte producten zullen door onze leveranciers met nodige product informatie en service U als cliënt ondersteunen. Wij bieden daarnaast aan onze klanten en leveranciers service, aan onze kade te Ridderkerk-Bolnes havengeld vrij en goed toegankelijk voor schip en auto’s tevens een mooie mogelijkheid om Uw auto aan de wal te zetten, of even boodschappen te doen.

   Assortiment

Het assortiment is samengesteld op alle artikelen die gebruikt worden en aanwezig zijn op een Boot, jacht, Schip vaartuig. Wij verkopen en leveren uitsluitend producten en materialen van kwaliteit, en duurzaamheid. Wij hebben echter ook verschillende producten in ons assortiment waarvan de kwaliteit goed aansluit bij de behoefte , maar uitsluitend met een goede prijs kwaliteit verhouding. Als service op de het assortiment zullen wij voor onze klanten na inventarisatie van hun schepen een standaard bestel lijst aanmaken van alle producten die aanwezig zijn op de schepen. Wij zullen U als cliënt tevens verassen met onze wekelijkse en maandelijkse aanbiedingen en acties.

   Levering

Alle bestellingen kunnen afgehaald worden bij ons aan de kade. Daarnaast leveren desgewenst  24 uur per dag en 365 dagen per jaar op alle door U gewenste plaatsen. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met mogelijke transport of extra kosten. Alle leveringen zullen geschieden volgens onze algemene voorwaarden.

  Prijzen

Alle prijzen zijn incl btw en overige belastingen. de vet gedrukte prijzen zijn excl btw de dun vermelde prijzen zijn incl btw.

 

    Winkelen

 Tijdens het winkelen komt u verschillende afbeeldingen tegen. We hebben deze  voor u op een rij gezet:

Dit logo wil zeggen dat wij als Vaarkaarten.nl dit product een goede koop vinden! Sterke punten waar het om kan gaan is de kwaliteit/prijs verhouding of gebruiksvriendelijkheid.

Deze logos komt u tegen bij producten die wij net nieuw in ons assortiment hebben!

Dit logo staat bij productgroepen of specifieke producten waar het; óf om maatwerk gaat, óf om een heel uitgebreid assortiment waardoor het lastig is om alles op de website te kunnen zetten. Voor offertes e.d. kan u uiteraard contact met ons opnemen.

 U kan ten alle tijden met ons bellen voor informatie wat niet op de website is te vinden. 

Volg ons vanaf nu ook op twitter!

 

Meest verkochte artikelen